Tiesiog, apie jausmą, maistą ir skonį:
- Savaitgalis Vilniuje: kaip visą dieną valgyti, judėti, mokytis, žiūrėti, diskutuoti ir pasilinksminti
- Cezario salotos – kas gali būti blogiau?
- Apie pigiausius patiekalus ir užkandėles prie alaus
- Vaikų darželio šefas: maži vaikai valgo ne dėl skonio
- Filosofinis pamąstymas apie prabangius restoranus ir jų kuriamą vertę
- Interviu su aludariu: dažnas lietuvis vartotojas renkasi alų pagal reklamą, o ne pagal skonį
- Vasara barų terasose ir kasdien „naglėjantys“ elgetautojai bei kitaip „uždarbiaujantieji“
- „Draugai“ vienai nakčiai arba bendraminčiai prie alaus
- „Fortas“: o tai čia jau restoranas ar dar ne? arba Lietuva – restoranų šalis
- O kokiom proporcijom alų skiedžiat?
- Greitojo maisto kultūra Lietuvoje: įpratome ir norim daugiau?
- „Alaus namai“: ne tik alaus, bet ir išminties lobynas
- Apie Kompotas.lt ir valgyklas