Home

Menu

Skip to content
  • NAUJIENOS
  • APIE
  • VILNIUS
  • KITI MIESTAI
  • UŽSIENIS
  • APIE VISKĄ
  • ENGLISH
Savas Bliūdas

Savas Bliūdas

Degustatorių komandos pamąstymai apie maitinimo įstaigas

APIE VISKĄ

Tiesiog, apie jausmą, maistą ir skonį:



  • Savaitgalis Vilniuje: kaip visą dieną valgyti, judėti, mokytis, žiūrėti, diskutuoti ir pasilinksminti
  • Cezario salotos – kas gali būti blogiau?
  • Apie pigiausius patiekalus ir užkandėles prie alaus
  • Vaikų darželio šefas: maži vaikai valgo ne dėl skonio
  • Filosofinis pamąstymas apie prabangius restoranus ir jų kuriamą vertę
  • Interviu su aludariu: dažnas lietuvis vartotojas renkasi alų pagal reklamą, o ne pagal skonį
  • Vasara barų terasose ir kasdien „naglėjantys“ elgetautojai bei kitaip „uždarbiaujantieji“
  • „Draugai“ vienai nakčiai arba bendraminčiai prie alaus
  • „Fortas“: o tai čia jau restoranas ar dar ne? arba Lietuva – restoranų šalis
  • O kokiom proporcijom alų skiedžiat?
  • Greitojo maisto kultūra Lietuvoje: įpratome ir norim daugiau?
  • „Alaus namai“: ne tik alaus, bet ir išminties lobynas
  • Apie Kompotas.lt ir valgyklas
Tweet
Pin It

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Naujienlaiškis


NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Keliauk ir ragauk: penki portugališki skoniai, kuriuos būtina patirti
  • Oišy Izakaya Vilniuje – pasijuskite kaip tikri japonai
  • Nuostabus atradimas Biržuose – Rinkuškių alaus restoranas „Alaus kelias”
  • „Meatbusters” – dar vieni „geriausi” burgeriai mieste?
  • „Kamikadzė”: japonų virtuvės perlas ir tikra Vilniaus legenda

PRISIJUNK!

DRAUGAI

globe and me

BONUSŲ TINKLALAPIS!

DRAUGAI

DRAUGAI







© 2013 Savas Bliūdas.
Powered by WordPress. Theme Emphaino.