Vieną kartą ragautas geriausias Vilniaus kebabas Pilies g. kebabinėje

Apsilankymas “kebabinėje” 4 val. ryto visuomet yra itin žavus ir nenuspėjamas. Tikėtina, kad be užkimšto skrandžio jūs dar: 1) susirasite draugų, kurie jums norės papasakoti kokie jūs “faini” ir už ką jis/jie buvo išmesti iš klubo šį vakarą; 2) susirasite nedraugų su kuriais galėsite pasimušti; 3) nuspręsite emigruoti, nes tauta jau degradavo; 4) nenutiks nieko.

Arba, žinoma, kebabinėje galima apsilankyti 24 val. Tokiu metu nesutiksite beveik nieko ir turėsite progą pabendrauti su “kebabinės” virtuvės “šefu”. Ypač jei “kebabinė” nauja – Vilniuje, Pilies g-vėje. Tikriausiai daugumą jau suviliojo iš jos sklindantys malonūs kvapai. Nuostabiąją Degustatorių komandą – irgi. Ir kaip? Mes užskaitom.

Kebabus kepa du turkai, iš kažkokio tolimo Turkijos regiono. Iš pradžių verslą suko Marijampolėj, o tada nusprendė persikraustyti į Vilnių: ir vieta geresnė, o ir konkurencija, matyt, ne tokia didelė.

Kodėl ten kebabai geri? Nes: 1) tikrai turkiški; 2) pakankamai traškūs, bet minkšti; 3) skanus padažas/prieskoniai; 4) svarbiausia – iš tikros mėsos (kviečiame atkreipti dėmesį į tai, kad kitose “kebabinėse” mėsa paprastai būna malta, supresuota ir pamauta ant to ilgo besisukančio iešmo).

Trumpai tariant – skanu, nes tai bene vienintelė Vilniuje (o gal ir visoje Lietuvoje) žinoma „kebabinė“ į savo galutinį produktą dedanti tikrą mėsą. patikėkit, skonis keliolika kartų geresnis! Tokį – ir valgyti negėda…

* * *
MENIU: Kelių rūšių ir dydžių kebabai, hamburgeriai, bulvytės ir pan.

KOKYBĖ: Lyginant su kitomis “kebabinėmis” – puiki
KAINOS: Įprastinė, nuo 6 iki 13 Lt
ALKOHOLIS: Nėra
APTARNAVIMAS: Maloniai draugiškas, jei nėra “peregrūzo”
VIETA: Pilies g., Vilnius
INTERNETE: Nėra
SUBALANSUOTA: Nepretenzingiems

Su apetitu,
Degustatorių komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


7 × 8 =

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>