
Trumpai tariant – degustatorių komanda tiesiog myli Marche de Provence. Tokius stiprius žodžius tvirtai tariam dėl šios vietos siūlomo maisto, gėrimų, noro ir mokėjimo stebinti, kokybės, malonios aplinkos, puikaus aptarnavimo ir dar dėl daugelio kitų priežasčių.
Marche de Provence vieta, kur kiekvieną kartą atėjęs rasi šį tą naujo – jau išragauti kepti dviejų spalvų burokėliai su ožkos sūriu, sraigės darže, žvėrienos terinas, jūrų šukutės, tunas, elniena, ėriukas – net seilės burnoje kaupiasi viską prisiminus. Tačiau šiandien norime pasidalinti maisto viršūnių viršūne – degustacinio meniu pavyzdžiais.
Neseniai degustoriams teko garbė dalyvauti kvietinėje vakarienėje, kur buvo patiektas Degustacinis meniu. Jau seniai mums nebuvo taip nunešę skonio paletės ir stogo. Pateikiame patiekalų nuotraukas ir tikimės, kad netrukus ir Jūs prisijungsite prie šios vietos mylėtojų.

Foie gras/miško gėrybių kremas su konjaku/ kepti baravykai/ lazdynų riešutai/botarga-vytinti tunų ikrai
Kiek anksčiau degustatoriai ragavo ir kitą degustacinį meniu, tad dalinamės ir jo nuotraukomis.
MENIU: Įvairių patiekalų prancūziška dvasia.
KOKYBĖ: aukšta.
KAINOS: Įprastų patiekalų kainos svyruoja nuo 20 iki 80 litų.
ALKOHOLIS: Nuostabi vyno korta.
APTARNAVIMAS: puikus.
VIETA: Pilies g. 27, Vilnius
INTERNETE: Čia.
SUBALANSUOTA: tikriems maisto mėgėjams.
Stogo netekusi,
Degustatorių komanda