Marche de Provence – maisto palaima

Trumpai tariant – degustatorių komanda tiesiog myli Marche de Provence. Tokius stiprius žodžius tvirtai tariam dėl šios vietos siūlomo maisto, gėrimų, noro ir mokėjimo stebinti, kokybės, malonios aplinkos, puikaus aptarnavimo ir dar dėl daugelio kitų priežasčių.

Marche de Provence vieta, kur kiekvieną kartą atėjęs rasi šį tą naujo – jau išragauti kepti dviejų spalvų burokėliai su ožkos sūriu, sraigės darže, žvėrienos terinas, jūrų šukutės, tunas, elniena, ėriukas – net seilės burnoje kaupiasi viską prisiminus. Tačiau šiandien norime pasidalinti maisto viršūnių viršūne – degustacinio meniu pavyzdžiais.

Neseniai degustoriams teko garbė dalyvauti kvietinėje vakarienėje, kur buvo patiektas Degustacinis meniu. Jau seniai mums nebuvo taip nunešę skonio paletės ir stogo. Pateikiame patiekalų nuotraukas ir tikimės, kad netrukus ir Jūs prisijungsite prie šios vietos mylėtojų.

IMG_1636

Bretanės austrės Nr. 2

IMG_1638

Virtas aštuonkojis/ burokėlių carpaccio/ vinegretas/ Sicilijos ančiuviai

Foie gras/miško gėrybių kremas su konjaku/ kepti baravykai/ lazdynų riešutai/botarga-vytinti tunų ikrai

Foie gras/miško gėrybių kremas su konjaku/ kepti baravykai/ lazdynų riešutai/botarga-vytinti tunų ikrai

Argentinos steikas flambe Hennessy (Black Angus brandintas 21 dieną)/ bulvė druskoje

Argentinos steikas flambe Hennessy (Black Angus brandintas 21 dieną)/ bulvė druskoje

Juodo šokolado cigaras/ Šokolado mousse au Hennessy/ aguonų pelenai/ Cochiba dūmai

Juodo šokolado cigaras/ Šokolado mousse au Hennessy/ aguonų pelenai/ Cochiba dūmai

Kiek anksčiau degustatoriai ragavo ir kitą degustacinį meniu, tad dalinamės ir jo nuotraukomis.

Jūros velnio carpaccio/ dūmų skonis ir kvapas/ jūrinės sraigės/ žalios salotos

Jūros velnio carpaccio/ dūmų skonis ir kvapas/ jūrinės sraigės/ žalios salotos

Putpelė įdaryta cous-cous kruopomis ir rabarbarai

Putpelė įdaryta cous-cous kruopomis ir rabarbarai

Kuršių Nerijoje pagautas ungurys virtas vyne/ žalieji šparagai/ midijos

Kuršių Nerijoje pagautas ungurys virtas vyne/ žalieji šparagai/ midijos

 

Pana Cotta/ pasiflorų želė/ citrininis morengas

Pana Cotta/ pasiflorų želė/ citrininis morengas

MENIU: Įvairių patiekalų prancūziška dvasia.

KOKYBĖ: aukšta.

KAINOS: Įprastų patiekalų kainos svyruoja nuo 20 iki 80 litų.

ALKOHOLIS: Nuostabi vyno korta.

APTARNAVIMAS: puikus.

VIETA: Pilies g. 27, Vilnius

INTERNETE: Čia.

SUBALANSUOTA: tikriems maisto mėgėjams.

 

Stogo netekusi,

Degustatorių komanda

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.