
Meatballs Vilnius gyvuoja vos kelis mėnesius, bet, atrodo, kad rado kelią į miestiečių ir svečių širdis. O jūs jau iš pavadinimo supratot, kad degustatoriams patiko, nu tiesiog labai patiko. Jaučiame, kad vasarą visas tas naujai užgimęs kvartalas bus užpildytas iki stogo lankytojais (šalia dar Špunka, Prohibicija ir t.t.).
Tai trumpai ir glaustai, kodėl šią vietą verta aplankyti:
- Mėsos kukuliai puikūs – gamina juos vietoje, kvapnūs, prieskonių kupini, padažo daug.
- Mažai pasirinkimo – ne kartą gyrėme vietas, kurios aiškiai supranta, kad 500 patiekalų meniu yra nesąmonė. Čia keli aiškūs pasirinkimai, visi apie tą patį, skirtingomis formomis. Šaunuoliai, taip ir toliau.
- Aptarnavimas – linksmų plaučių, kalbus, bet neįkyrus personalas visada yra pliusas.
- Aplinka – nurauta (nes jauties užėjęs į kitą raudoną planetą) ir smagu (nes primena Berlyną).
Bariukas nedidelis, taigi gali tekti pasispausti su kaimynais. Jau laukiame vasaros, kai kiemelyje bus šilta, ir galima bus lėkštę kukulių suvalgyti ir bokalu alaus užgerti kiemelyje.
Beje, savo vietą bare rado ir ponas Vėryga – visų padorių, uždirbančių ir išsilavinusių vilniečių, kainiečių beigi klaipėdiečių siaubas (nes ką gi kitą daugiau palies visos jo išsigalvotos reformos – tik tuos, kurie moka mokesčius).
MENIU: Mėsos kukuliai ir šia tema improvizacijos.
KOKYBĖ: Labai labai skanu.
KAINOS: 5-7 eurai, už papildomą 1 eurą agurkėliai+vienas kukulis į porciją.
ALKOHOLIS: alus alus alus. Šalia yra dar keli barai, tai poreikiui esant galima derinti.
APTARNAVIMAS: Viskas tinka.
VIETA: Etmonų g. 3, Vilnius (priešais Bix barą)
INTERNETE: https://www.facebook.com/Meatballs_Vilnius-140477436456421/
SUBALANSUOTA: mėsos mylėtojams ir ieškantiems nuotykių.