Naujausia hipsterių place to be – „Keulė Rūkė“

Na gal ji ne tokia jau ir nauja, bet situacija ten nesikeičia jau kelis mėnesius – gauti maisto beveik neįmanoma. Ir dėl to hispteriams ten dar labiau patinka eiti, nes jeigu gauna burgerį per trumpiau nei valandą, tai jaučiasi ypatingi ir šiek tiek geresni už kitus.

„Keulė Rūkė“ yra dar viena vieta kol kas dar nepopuliariame ir nudrožtame centro Stoties rajone, kuris po kokių 5 metų bus madingiausia Vilniaus vieta. Tai, kad žmonės vis mažiau bijo jame lankytis ne tik dieną, bet ir naktį, rodo ir kaimynystėje įsikūrusi kita hipsterių vieta „Dėvėti“.

Viskas labai paprasta - meniu iš kelių punktų ir surašytas ant sienos

Viskas labai paprasta – meniu iš kelių punktų ir surašytas ant sienos

Ok, bet mes čia apie maistą. Taigi, užeinate į „Keulė Rūkė“ ir jums nelieka kitos išeities, kaip tik stoti į eilę. O eilės ten begalinės ir nesibaigiančios, tad siūlome ateiti gerokai prieš tai, kai į galvą šaus mintis, kad gal jau praalkote. Jeigu norite ten sukirsti savaitgalio pietus, tai išeikite iš namų jau po pusryčių, nes Keulėje teks praleisti nemažai laiko. Ir mažiausiai laiko jūs ten praleisite valgydami.

Sėdimų vietų mažai ir jos visos užimtos

Sėdimų vietų mažai ir jos visos užimtos

Taigi, laukimas. Iš pradžių lauksite eilėje užsisakyti, paskui lauksite eilėje atsiimti gėrimus, tada lauksite eilėje atsisėsti. Jeigu viskas gerai, tai paskutinį laukimo etapą praleisite atsikovoję vietą prie stalo. Jeigu esate ne toks laimingas, tai ne tik lauksite, bet ir valgysite stovėdami.

Laukdami bent jau išgert galite

Laukdami bent jau išgert galite

Tą kartą šonkauliukų, žinoma, jau nebuvo. Jie baigiasi greitai, o apie maisto išsekimą informuoja Keulės FB profilyje gana operatyviai, tad prieš ten vykdami, pasitikrinkit, ar vis dar verta.

Valgėme pulled pork burgerius. Pulled pork, mielieji, yra vienas iš geriausių žmonijos išradimų kulinarijos istorijoje. Bet apie tai mes jums nepasakosim, nes google gali atsakyt į visus jūsų klausimus.

Pilna porcija su bulvėmis. Galite imti ir be jų.

Pilna porcija su bulvėmis. Galite imti ir be jų.

Ir tie burgeriai yra jėga. Jie yra labai labai geri. Bandelė išvis yra kosmosas, o padažas ir coleslaw (kopūstų salotos) yra pats tas prie šauniai paruoštos mėsos.

Salotos ir dar sūris. Visiškai puiku.

Salotos ir dar sūris. Visiškai puiku.

Akivaizdu, kad ten chebra žino, ką daro. O apie eiles ir maisto pasibaigimą jie jau tiek kartų turėjo teisintis tiek paprastiems klientams, tiek ir visokiems FB autoritetams, kad mes gal net neplėtokim šios temos ir nepradėkim jų teisti.

Ponas pulled pork burgeris su alumi ir bulvytėmis kainuoja

Ponas pulled pork burgeris su alumi ir bulvytėmis kainuoja lyg tai 6 eurus

Mes tikim, kad viskas ten pas juos gerai ir kad jie supranta, ką daro ir kodėl. Juo labiau, kad jau ir patys pranešė apie plėtrą ir naujus restoranus mieste.

Turėkime kantrybės, nes ta maisto kultūra, kurią neša „Keulė Rūkė“ yra neatsiejama nuo gero amerikietiško didmiesčių gyvenimo, ko mes kuo daugiau norime Vilniuje.

 

Burgerių sulaukusi,
Degustatorių komanda

 

MENIU: Ipulled pork burgeriai ir šonkauliukai
KOKYBĖ: labai gera
KAINA: nuo 3,5 EUR
ALKOHOLIS: Raudonų plytų alus
APTARNAVIMAS: jiems ten žmonės nelabai rūpi, bet nesusireikšminkit ir viskas bus gerai
VIETA: Pylimo 66, Vilnius
INTERNETE: FB
SUBALANSUOTA: burgerius mėgstantiems

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.


+ 5 = 8

Galite naudoti šias HTML žymas ir atributus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>