Savas Bli?das

Degustatori? komandos pam?stymai apie maitinimo ?staigas

Savas Bli?das

Pagrindinis meniu

Eiti į pagrindinį turinį
  • Pradžia
  • APIE
  • APIE VISK?
  • ENGLISH
  • KITI MIESTAI
  • UŽSIENIS
  • VILNIUS

APIE VISK?

Tiesiog, apie jausm?, maist? ir skon?:



  • Savaitgalis Vilniuje: kaip vis? dien? valgyti, jud?ti, mokytis, ži?r?ti, diskutuoti ir pasilinksminti
  • Cezario salotos – kas gali b?ti blogiau?
  • Apie pigiausius patiekalus ir užkand?les prie alaus
  • Vaik? darželio šefas: maži vaikai valgo ne d?l skonio
  • Filosofinis pam?stymas apie prabangius restoranus ir j? kuriam? vert?
  • Interviu su aludariu: dažnas lietuvis vartotojas renkasi al? pagal reklam?, o ne pagal skon?
  • Vasara bar? terasose ir kasdien „nagl?jantys“ elgetautojai bei kitaip „uždarbiaujantieji“
  • „Draugai“ vienai nak?iai arba bendramin?iai prie alaus
  • „Fortas“: o tai ?ia jau restoranas ar dar ne? arba Lietuva – restoran? šalis
  • O kokiom proporcijom al? skiedžiat?
  • Greitojo maisto kult?ra Lietuvoje: ?pratome ir norim daugiau?
  • „Alaus namai“: ne tik alaus, bet ir išminties lobynas
  • Apie Kompotas.lt ir valgyklas
Tweet
Pin It

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Sistema: WordPress