„Böff Steakhouse“: steikai olimpie?iams

Jautienos kaul? ?iulpai su ?imi?iuri padažu ir skrudinta duona už 25 litus.

Nors liaudies folkloras ir teigia, jog ? verslo vandenis nereikia leistis su gimin?mis ir draugais, kol kas, panašu, jog ilgamet? dviej? žmoni? draugyst? gali virti gero maisto ?staiga. Taigi „Boff Steakhouse“ yra ne apie k? kit? bet apie steikus – Rib eye, New York strip, Fillet, Porterhouse, Fillet Minjon ir kiti ?mantrus pavadinimai, kurie nežinovams gali atrodyti gana sud?tingi ir pain?s. Jei dar prid?sime, jog m?sa atkeliauja iš vis? keturi? pasaulio kamp? – Argentinos, Australijos, JAV, Airijos, Vokietijos – nenuneigiamai intriguoja.

Šiame trumpame rašin?lyje nerašysim apie tai, kaip steikai atrodo, iš kur kil? j? skirtingi pavadinimai, kokioje temperat?rje jie kepami, iškepimo r?šis – nes tam restorane yra puikus personalas. Tokiu maloniu ir paslaugiu aptarnavimu, atsakan?iu ? visus r?pimus klausimus galima nuoširdžiai didžiuotis.

Iš principo gerbiam restoranus, kurie sugeba sukurti paprast? ir funkcionali? aplink?, kuri susilieja ? visum?. Tad ir plakatas ant sienos aprašantis skirtingas steik? r?šis ir didelis vieno lapo meniu – nestebina.

Žvelgiant ? meniu norisi visko po truputi – ir Cezario salot?, ir tuno totoriškai, gal netgi varli? šlauneli?, ta?iau apsistojam ties Jautienos kaul? ?iulpais su ?imi?iuri padažu ir skrudinta duona (25 litai). Reikia juk bandyti š? t? naujo gyvenime. Prisipažinsime, jog patyrimas palieka malon? skon?, nuo šiol labai pam?gom ?imi?iuri padaž?.

Toliau nuži?rim pagrindinius patiekalus – pasirinkimai padaryti belieka laukti. Po koki? 15 minu?i? ant stalo atkeliauja garnyrai, sud?lioti ? atskirus indukus. Tiesa, tik prie steiko patiekalo galima rinktis padaž? ir garnyr?.

Štai taip pateikiamas garnyras prie pagrindini? patiekal?.
Štai taip pateikiamas garnyras prie pagrindini? patiekal?.

Tuomet atkeliauja Šefo Ypating? kategorijai priklausanti Antienos kr?tin?l? (59 litukai). M?s? giliu ?sitikinimu, pagal antienos kr?tin?l? galima spr?sti apie restorano patiekiamo maisto kokyb?. Š?kart lyg ir viskas tvarkoj – m?sa negumin?, gal kiek sausoka (m?s? skoniui), bet kaip ir labai prikibti n?ra prie ko.

Antienos kr?tin?l?, pagardinta karamelizuotais svog?nais ir apelsinais už 59 litus.
Antienos kr?tin?l?, pagardinta karamelizuotais svog?nais ir apelsinais už 59 litus.

Iš to paties Šefo Ypating? s?rašo Cajun lašišos kepsnys, padengtas pipirais ir keptas ant groteli? (taip pat 59 litukai). Žuvis sultinga ir neperkepta. Nors lašiš? sugadinti yra gana sunku, neneigiam, kad ?manoma.

Cajun lašišos kepsnys už 59 litus.
Cajun lašišos kepsnys už 59 litus.

Ir galiausiai ant stalo išdidžiai atvyksta Juodojo Angus fil? kepsnys (95 litai+garnyras). Sultys tiesiog veržiasi prapjovus medium rare m?syt?. Tiesa, sudoroti š? solid? m?sos gabal? reikia nemažai papluš?ti, padeda gero raudono vyno taur?.

steikas
Juodojo Angus fil? kepsnys, šalia ?imi?iuri padažu pagardinti kaul? ?iulpai viskas už 95 litus.

Išeiname palik? solidži? s?skait?, bet ne ger? nuotaik?. Degustatori? komanda tikrai gr?š ? Böff Steakhouse paragauti kit? patiekal? ir pasidžiaugti gera maisto kokybe.

MENIU: Kaip ir reik?t? tik?tis 90% meniu sudaro ?vairios m?sos patiekalai.
KOKYB?: aukšta.
KAINOS: Nuo 19 iki 185 lit? už patiekal?.
ALKOHOLIS: platus pasirinkimas.
APTARNAVIMAS: puikus.
VIETA: Olimpie?i? g. 1, Vilnius.
INTERNETE: ?ia.
SUBALANSUOTA: m?sos m?g?jams ir žinovams.

Skaniai,
Degustatori? komanda

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.