Marche de Provence – maisto palaima

Trumpai tariant – degustatori? komanda tiesiog myli Marche de Provence. Tokius stiprius žodžius tvirtai tariam d?l šios vietos si?lomo maisto, g?rim?, noro ir mok?jimo stebinti, kokyb?s, malonios aplinkos, puikaus aptarnavimo ir dar d?l daugelio kit? priežas?i?.

Marche de Provence vieta, kur kiekvien? kart? at?j?s rasi š? t? naujo – jau išragauti kepti dviej? spalv? burok?liai su ožkos s?riu, sraig?s darže, žv?rienos terinas, j?r? šukut?s, tunas, elniena, ?riukas – net seil?s burnoje kaupiasi visk? prisiminus. Ta?iau šiandien norime pasidalinti maisto virš?ni? virš?ne – degustacinio meniu pavyzdžiais.

Neseniai degustoriams teko garb? dalyvauti kvietin?je vakarien?je, kur buvo patiektas Degustacinis meniu. Jau seniai mums nebuvo taip nuneš? skonio palet?s ir stogo. Pateikiame patiekal? nuotraukas ir tikim?s, kad netrukus ir J?s prisijungsite prie šios vietos myl?toj?.

IMG_1636

Bretan?s austr?s Nr. 2

IMG_1638

Virtas aštuonkojis/ burok?li? carpaccio/ vinegretas/ Sicilijos an?iuviai

Foie gras/miško g?rybi? kremas su konjaku/ kepti baravykai/ lazdyn? riešutai/botarga-vytinti tun? ikrai

Foie gras/miško g?rybi? kremas su konjaku/ kepti baravykai/ lazdyn? riešutai/botarga-vytinti tun? ikrai

Argentinos steikas flambe Hennessy (Black Angus brandintas 21 dien?)/ bulv? druskoje

Argentinos steikas flambe Hennessy (Black Angus brandintas 21 dien?)/ bulv? druskoje

Juodo šokolado cigaras/ Šokolado mousse au Hennessy/ aguon? pelenai/ Cochiba d?mai

Juodo šokolado cigaras/ Šokolado mousse au Hennessy/ aguon? pelenai/ Cochiba d?mai

Kiek anks?iau degustatoriai ragavo ir kit? degustacin? meniu, tad dalinam?s ir jo nuotraukomis.

J?ros velnio carpaccio/ d?m? skonis ir kvapas/ j?rin?s sraig?s/ žalios salotos

J?ros velnio carpaccio/ d?m? skonis ir kvapas/ j?rin?s sraig?s/ žalios salotos

Putpel? ?daryta cous-cous kruopomis ir rabarbarai

Putpel? ?daryta cous-cous kruopomis ir rabarbarai

Kurši? Nerijoje pagautas ungurys virtas vyne/ žalieji šparagai/ midijos

Kurši? Nerijoje pagautas ungurys virtas vyne/ žalieji šparagai/ midijos

 

Pana Cotta/ pasiflor? žel?/ citrininis morengas

Pana Cotta/ pasiflor? žel?/ citrininis morengas

MENIU: ?vairi? patiekal? pranc?ziška dvasia.

KOKYB?: aukšta.

KAINOS: ?prast? patiekal? kainos svyruoja nuo 20 iki 80 lit?.

ALKOHOLIS: Nuostabi vyno korta.

APTARNAVIMAS: puikus.

VIETA: Pilies g. 27, Vilnius

INTERNETE: ?ia.

SUBALANSUOTA: tikriems maisto m?g?jams.

 

Stogo netekusi,

Degustatori? komanda

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.