Post Skriptum: geriau jie b?t? kur nors kitur

Geriausia, kas yra nutik? šiam restoranui yra jo buvimo vieta – Gedimino prospektas, tarp Gedimino 9 ir centrinio pašto. Tai garantuoja nunutr?kstamus klient? srautus ir tikriausiai tik tod?l šitas restoranas vis dar veikia.

Buvo labai li?dna aplink save matyti pilnai turist? nus?stus staliukus, nekantriai laukian?ius, k? jiems gali pasi?lyti pa?ioje sostin?s širdyje esanti maitinimo ?staiga.
O pasi?lyti jie gali ne kažin k?. Kažkokiu stebuklingu b?du jie kainas išlaik? labai žemas, lyginant su kitomis aplink esan?iomis maitinimo ?staigomis. Ta?iau kokybe ar skoniu maistas tikrai nepasižymi. Tod?l man asmeniškai labai nor?t?si, kad tokioje vietoje maistas b?t? ?sp?dingas ir turistai iš kavin?s išeit? puikiai nusiteik? ir skaniai pavalg?.

Ragavome spageti su vištiena, kurie buvo labai li?dni – kažkokiam vos ne piene mirkyti spage?iai (tipo grietin?l?s padažas), keli vištienos gabaliukai (tokie patys buvo rasti ir Cezario salotose), kelios skiltel?s šviežio pomidoro (kam ten jo reikia???) ir ant viršaus, žinoma, lietuviškos maisto patiekal? puošybos nepakei?iamas pagalbininkas – ponas krapas.

Spage?iai su vištiena atrodo li?dnai. Kainuoja nedaug - gal 13 lt

Spage?iai su vištiena atrodo li?dnai. Kainuoja nedaug – gal 13 lt

Dabar apie Cezario salotas – eilin? kart? klausiu: kod?l reikia vadinti vištienos ir daržovi? salotas Cezario, jeigu jos neturi nieko bendro su Cezario salotomis. ?ia ne šiaip koks gražus patiekalo pavadinimas kaip kepsnys „Beržas“ ar pieniškos dešrel?s „Saulut?“. Ne, visame pasaulyje Cezario salotos yra žinomos d?l to, kad jos yra klasikin?s, o tai reiškia, kad Cezaris Cardini sud?jo konkre?ius ingredientus ir pavadinimo nauj? patiekal? savo vardu.

Nežinantiems – salotos labai paprastos: Romaine salotos, skrudinti baltos duonos gabaliukai, geros kokyb?s parmezano s?ris ir specialus Cardini sukurtas padažas (kuris ir yra visa esm?). Bet daugiau nepasakosiu, skaitykite Wikipedijoje: https://en.wikipedia.org/wiki/Caesar_salad. Visa kita, mano nuomone, netur?t? vadintis Cezario vardu, bet lietuviai sau leidžia daug, k? ir matote šioje l?kšt?je.

Cezario salotos su vištiena yra tiesiog vištienos salotos su parmezano (nors ir tai neaišku) s?riu ir krutonais. Kainavo 13 lt

Cezario salotos su vištiena yra tiesiog vištienos salotos su parmezano (nors ir tai neaišku) s?riu ir krutonais. Kainavo 13 lt

Dar buvo ragauta aštrios sriubos, kuri visiškai buvo neutrali,  galima buvo j? valgyti ir esmini? nusižengim? Virtuvei nepasteb?ta.

IMG_20130613_113533

Aštri sriuba buvo pus? velnio, visai didel? porcija, tikrai galima užk?sti. Kainavo apie 10 lt

Geriausias pasirinkimas buvo bulviniai blynai su m?sa. Maistas riebus, porcija didel?, bet vyrams leidžiama taip valgyti. Kažko nuostabaus iš šio patiekalo išlaužt tikriausiai ne?manoma, bet blynai buvo normalaus gerumo.

Bulviniai blynai su m?sa buvo geriausias pasirinkimas. Ta salota šone buvo d?l kažkoki? nesuprantam? priežas?i?. Kainavo apie 13 lt

Bulviniai blynai su m?sa buvo geriausias pasirinkimas. Ta salota šone buvo d?l kažkoki? nesuprantam? priežas?i?. Kainavo apie 13 lt

Kainos nedidel?s, apie 10-13 lt už kiekvien? iš patiekal?. Geras dalykas tas, kad turi ?vairaus alaus, ne tik Švyturys Ekstra. Tad rekomenduojam ten eini vasar?, s?d?ti lauke ir gerti al?, ir labai gerai pagalvoti prieš valgant.

Vasaros kavini? beieškanti,
Degustatori? komanda

MENIU: viskas, ko tik nori. Taip vadinama Europietiška virtuv? su lietuviškais elementais.
KOKYB?: vidutiniška.
KAINOS: tikrai nedidel?s, lyginant su aplink esan?iais restoranais.
ALKOHOLIS: visko pilna.
APTARNAVIMAS: buvo viskas gerai, geros mergait?s.
VIETA: Gedimino pr. 7, Vilnius
INTERNETE: ?ia.
SUBALANSUOTA: prie maisto nesikabin?jantiems.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.